BLOG Spraakmakende Schilderijen Stadshagen copy

De expositie ‘DE WERELD VAN HET SCHILDERIJ‘ in het Gezondheidshuis Stadshagen is verlengd t/m 27 mei. (werkerlaan 156 / 8043 lk zwolle / ma – vr / 8.00 – 17.00 uur)

Kunst is emotie en dat dat veel opgang brengt bij de mensen blijkt wel door de vele en uiteenlopende reacties van personeel en bezoekers van het Gezondheidshuis. Mensen raken in gesprek met elkaar, worden enthousiast en delen ervaringen en gevoelens. Saskia: “Die interactie tussen mensen en dat de schilderijen een uitstapje uit het dagelijks leven kunnen zijn en je veel kracht geven is precies waar het mij om te doen is.”

In deze kleurrijke, bijzondere schilderijen is geen zichtbare werkelijkheid meer te herkennen. Elk schilderij spreekt voor zichzelf en nodigt jou als toeschouwer uit jouw eigen verhaal te maken, te ervaren. Je krijgt elke keer een andere beleving, je ziet elke keer wat anders als je naar het schilderij kijkt. Elk schilderij is uniek en wordt met aandacht gemaakt.

LEES HIER HET HELE ARTIKEL: DE WERELD VAN HET SCHILDERIJ

Wil je de schilderijen samen met de kunstenaar bekijken? Bel Atelier Saskia Mensink op nummer 06 17159035 of mail naar info@saskiamensink.com. Vraag naar de mogelijkheden!

BEKIJK HIER MEER SCHILDERIJEN

DE WERELD VAN HET SCHILDERIJ

[Sassy_Social_Share]