BLOG LOST IN COLOURS

I LIKE TO BE LOST IN COLOURS! Jij ook? Wat zijn jouw favoriete kleuren??? En waar vind jij je kleuren? Ik duik graag de natuur in en verdwijn graag in de kleuren van edelstenen, kristallen en schelpen. Kleuren die verdiept worden door glans en die contrasteren met gematteerde kleuren, vind ik spannend om te zien. Kleurschakeringen, kleurcontrasten, en kleuren die overlappen waardoor je een mengkleur ervaart, intrigeren mij enorm. Hier speel ik mee tijdens het schilderen. 

ABSTRACT 31

ABSTRACT 31   –   ACRYL OP CANVAS   –   150 x 200 cm

De kleuren uit de pot of tube breng ik laag over laag aan op het canvas. Op sommige delen van het schilderij breng ik extra glans aan of maak ik de kleur matter. Door te kijken naar de prachtige kleuren uit de natuur krijg ik een heel fijn gevoel. Het werkt rustgevend en inspirerend bij mij. Wat doet kleur met jou? Daar ben ik heel benieuwd naar!

DETAIL:    

ABSTRACT 31 DETAIL

Bericht mij over jouw kleurervaringen:

info@saskiamensink.com of laat een bericht achter op FACEBOOK

BLOG Spraakmakende Schilderijen Stadshagen copy

[Sassy_Social_Share]