Daar word ik natuurlijk heel nieuwsgierig van! Ik houd heel veel van architectuur en interieurs! In Kampen heb ik Grafisch ontwerpen gestudeerd, met een overlap naar architectuur, daar alles wat plat is, in de ruimte wordt waargenomen. Vroeger op de HAVO kregen we voor handenarbeid de opdracht een maquette te maken van een huis waarin jij later zou willen wonen. Dat werd bij mij een ontwerp met een overloop van buiten naar binnen en andersom. Een stenen of houten vloer die van binnen naar buiten doorloopt en veel groen in de vorm van planten en bloemen zodat je ‘buiten’ naar binnen haalt. En veel glas voor veel daglicht en een mega schuifpui. Dan zit je binnen en voel je je ‘buiten’, heeeerlijk!

collage2  

KLEINMAARGROOTSWONEN.NL 

HARRIËT DOB: Hi Saskia, Ja puur toeval dat ik je update (LINKEDIN) zag, zoveel herkenning. Recent heb ik mijn hart gevolgd en heb ik door de verbouw van mijn eigen schipperswoning het concept klein maar groots wonen ontwikkeld. Jaren als communicatieadviseur gewerkt en altijd komen huizen & interieurs terug op mijn pad. Door het restylen van een Spaanse vakantievilla viel ineens het kwartje, ik ben interieurontwerper. Mijn creativiteit en verbeeldingskracht zijn kadootjes waar ik iets mee moest doen. Ik zag het alleen nu pas. Voor mij is het postmodernisme een enorme inspiratiebron. Na het zien van de documentaire Westcoast begreep ik waarom ik zo van het buitenleven hou en dit terug wil zien in mijn huis. Harmonie, rust en balans. Doordat ik zelf in een klein huis woon, begrijp ik dat het interieur licht & luchtig moet zijn dat zijn mijn pijlers. Maar natuurlijke materialen, kleuren uit de natuur en vormen zijn in een juiste mix net zo belangrijk. Daarom ontwerp ik vanuit een vrijere woonvisie. Ik vind het belangrijk los te komen van keurslijven als woonbladen en tv programma’s en kleurenwaaiers. Je omgeving biedt namelijk zoveel meer. Ben nu bezig met mijn website, bijna klaar maar je kunt alvast kijken op  KLEINMAARGROOTSWONEN.NL

Word jij ook blij van een licht & luchtig interieur? Laat het weten via info@saskiamensink.com of laat hieronder een bericht achter. Alvast hartelijk dank!

Collage tweede versie

[Sassy_Social_Share]